0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA CU FLORI – Crișan

Localitate: Comuna Crisan nr. 5
Judet: Tulcea
Site: www.cazarecasacuflori.ro
Telefon: 0740.417.220
Persoana contact: Receptie

Pensiunea Casa cu flori se afla la intretaierea canalului Sulina si a canalului Caraorman la 47 de km in aval de orasul Tulcea . Canalul sulina este principala ”autostrada ” a deltei, traseul curselor zilnice de la Tulcea spre Crisan si Sulina cu retur a doua zi.
Localitatea Crisan se afla chiar in centrul geometric al Deltei Dunarii la distante egale dintre Tulcea si Sulina de Chilia si Murighiol , ceea ce ii confera un avantaj pentru turistii dornici de a explora Delta Dunarii..toate destinatiile turistice fiind la distante aproximativ egale .
Odata ajunsi la pensiunea Casa cu flori veti descoperi un loc izolat in natura, confortabil si avind toate avantajele vietii moderne ..chiar si in plus fata de multe locatii asemanatoare .Fiecare camera are baie proprie cu apa calda /rece permanent ,aer conditionat ,TV cablu si internet .
Pensiunea Casa cu flori are deschidere la canalul Caraorman si canalul Sulina avind propriul ponton de acostare iar in fata pensiunii se afla doua insule iesite din apele dunarii in ultimii 20 ani . Turistii care opteaza pentru mic dejun inclus si pentru menustiuca personalizat , pot servi masa in cele doua sali aflate la parter precum si in aer liber la barbeque-ul din gradina pensiunii..