0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea 12 APOSTOLI – Dorna Candrenilor

Localitate: Dorna Candrenilor, Sat Poiana Negrii, nr 696B
Judet: Suceava

Localizata in Poiana Negrii, comuna Dorna Candreni, jud. Suceava, Pensiunea ”12 Apostoli”, dispune de 8 camere cu baie proprie, living cu o canapea extensibila, LCD, boxe, bucatarie complet utilata, foisor, barbacue, sauna . Pensiunea 12 Apostoli se recomanda tututror persoanelor care doresc sa petreaca in tihna si liniste cateva zile la munte, intr-un mediu izolat si nepoluat in mijlocul naturii (padurii).
Pensiunea este situata intr-un loc de vis, intre Rezervatia Naturala 12 Apostoli si Vf. Ousorul, langa izvoarele de apa minerala Poiana Negri. La 10 km de Vatra Dornei, intre muntii Calimani si Suhard, departe de zgmotul si aglomeratia oraselor, acest colt de natura va ofera un cadru tihnit, unic, reconfortant, linistitor, menit sa satisfaca cerintele oaspetilor. Este locul ideal pt vacante cu prietenii, aniversari, petrecerea sarbatorilor.
Situata intr-un pitoresc cadru natural, la poalele muntilor Calimani, Pensiunea 12 Apostoli va invita sa-i treceti pragul fie pentru a va odihni inainte sau dupa o drumetie printre numeroasele obiective turistice cu care zona se mandreste, fie pentru a va distra in compania apropiatilor. In apropiere se afla o piscina cu apa sarata, centru SPA si sala de fittnes.
De aici incepe startul pentru drumetiile in Rezervatia 12 Apostoli din Masiv Calimani.
Relaxare garantata!
Locul perfect in care poti scapa de aglomeratia urbana si te poti recrea. Tarifele se negociaza in functie de noptile rezervate si sezon.
Va asteptam cu drag!