0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Motel HANUL COTUL DONULUI – Timișu de Sus

Localitate: Timisu de Sus, nr.76 (DN1)
Judet: Brasov
Site: www.cotul-donului.ro

In apropierea statiunii Predeal, Complexul Cotul Donului va asteapta intr-un cadru natural deosebit, avand conditii de cazare, masa si petrecere a timpului liber.

Timpul liber poate fi petrecut la clubul propriu, unde puteti juca biliard, darts, sah, table. In sezonul rece oferim spre inchiriere un snowmobil si personal calificat pentru initiere. De la Complexul Cotul Donului se poate merge in plimbare la cabana Susai, Trei Brazi si pe valea Rasnoavei. De asemenea, va oferim pentru confort maxim room service non stop, sauna, masaj, solar.

Motelul are restaurant propriu, clasificat ca restaurant de trei stele si este specific romanesc. Bucataria restaurantului nostru va ofera specialitati traditionale intr-un ambient placut si comod. La Hanul Cotul Donului puteti lua masa in una din cele doua sali de mese, una de 110 locuri iar cealalta de 70 locuri. De asemenea, pentru zilele calduroase va punem la dispozitie si doua terase: de 110 locuri acoperita, respectiv 380 locuri neacoperita. Pentru vehiculele dvs. avem parcari dotate cu supraveghere video, asadar puteti sa savurati linistiti o masa copioasa la Hanul Cotul Donului.
Mai nou, HANUL COTUL DONULUI va asteapta cu meniul zilei la un pret special.