0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel STEFANI – Sibiu

Localitate: Sibiu, Calea Turnisorului, Nr. 36
Judet: Sibiu
Site: www.hotelstefani.ro

Inaugurat in luna august 2013, Hotel Stefani ofera clientilor cele mai bune servicii hoteliere in camere echipate la standarde europene, si preparate culinare romanesti si internationale, servite in ambientul unic al restaurantului nostru. Atmosfera incantatoare oferita de centrul istoric al Sibiului vine sa completeze imaginea unui sejur memorabil, chiar daca scopul sau este strict de afaceri.

Intr-un decor cald si placut, Hotel Stefani va intampina cu 22 de camere duble, dintre care 12 cu pat King Size si 10 Twin, 6 camere duble cu pat suplimentar, 2 Suite si un Apartament de lux.

Puteti alege intre camere duble, cu pat matrimonial sau twin, camere triple, ideale pentru familie cu copil sau apartamente cu doua dormitoare.

De asemenea, pentru cei care doresc o ambianta mai familiara si mai intima, va oferim apartamentul de lux cu 3 dormitoare, baie, dressing, bucatarie cu dotarile necesare, living pentru relaxare si balcon.
Toate camerele noastre sunt modern mobilate, completate cu televizoare LED, telefon international, conexiune directa la internet wireless, aer conditionat, minibar, balcon si grup sanitar propriu cu cabina de dus.

Tarifele speciale practicate in relatia cu colaboratorii nostri sunt unele dintre cele mai avantajoase tarife de pe piata.
Pentru intalnirile de afaceri va stam la dispozitie cu toate serviciile necesare: sala de conferinta modern echipata, fax, xerox.

Sala de conferinta va cuprinde dotarile standard ( flipchart si consumabile, videoproiector, ecran de proiectie, acces gratuit la internet wireless, lumina naturala ).
La cerere, va putem oferi instalatie de traducere simultana, microfon wireless, sonorizare.