0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel SILVANA – Buziaș

Localitate: Buziaş, str. Principală,
Judet: Timis
Telefon: 0256.322.268
Persoana contact: Receptie

Amplasat în perimetrul staţiunii balneare Buziaş, Hotel Silvana oferă oaspeţilor săi 100 de camere single şi double, capacitatea de cazare fiind de aproximativ 200 de locuri.

Camerele sunt dotate cu frigider şi televizor (cablu), oaspeţii putând opta pentru camere pentru fumători sau nefumători, sală de baie dotată cu vană sau cu cabină de duş. Alte servicii şi facilităţi (telefon, fax, acces Internet etc.) sunt disponibile la recepţie.

La Hotel Silvana oaspeţii pot completa tratamentele efectuate în staţiune.

Funcţionează în incinta hotelului două cabinete medicale şi o micro-bază de tratament, dotată cu aparatură specifică. Un personal medical specializat stă la dispoziţia clienţilor pentru efectuarea procedurilor terapeutice.

Pot fi efectuate aici diverse tratamente: hidroterapie, băi galvanice, electroterapie, magnetoterapie, terapie cu laser, masaj terapeutic, kinetoterapie, gimnastică medicală, aerosoli, inhalaţii.

Situarea hotelului permite accesul facil spre obiectivele turistice din Buziaş, de asemenea, vizitarea împrejurimilor staţiunii, organizarea unor partide de vânătoare sau pescuit.

La cerere şi la un preţ convenabil, se pot organiza excursii în diferite locaţii din Banat (Lipova, Surduc, Semenic), transportul fiind asigurat cu microbuzul hotelului.