0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel plutitor SĂGEATA APEI

Localitate: În ferma piscicolă LUNCA, din jud TULCEA, de pe malul lacului Razelm – Golovița, foarte aproape de Jurilovca
Judet: Tulcea

Unde?
În ferma piscicolă LUNCA, din jud TULCEA, de pe malul lacului Razelm – Golovița, foarte aproape de Jurilovca.
Avem plăcerea să te anunțăm că am redeschis pescuitul sportiv și turismului de agrement pe EC2, cel mai frumos și mai sălbatic dintre eleșteele noastre!!!
Este practic „DELTA DE LÂNGĂ DELTĂ” – 460 de hectare de luciu de apă, cu canale și platforme, unde se lăfăie crapii și carașii argintii, japșe misterioase între întinderi sălbatice de stuf, ronțăite de zor de cosași lacomi și neobosiți, papura tremurândă, unde știucile așteaptă încremenite la pânda,…, ferite de stolurile de pelicani gușați și cormorani…, printre rațe și gâște sălbatice, egrete, lebede, stârci și scufundaci, lișițe și bâtlani…
Cum ajungi la noi?
Mai simplu decât ai crede: Din DN 22 Constanta-Tulcea, ajungi în Ceamurlia de Jos și după de treci de loc. Baia (la vreo 4-5 km), faci dreapta spre Jurilovca (ai indicator!); mergi până treci de Lunca și faci dreapta la indicatorul pe care scrie ”Complex turistic Lunca” – un pic de atenție ca să nu-l ratezi!, și de aici drumul te duce până la noi în curte, unde o să vezi, albastru și frumos plutind pe apă, Hotelul Plutitor ”Săgeata Apei” și peste digul de lângă el, Carpodromul ”La Mache”. Drumul până la noi este asfaltat.
Ce găsești acolo?
Cazare tare faină, nu la cort, cum poate erai obișnuit când mergeai la pescuit, ci la Hotel Plutitor ”Săgeata Apei” – condiții de 4**** la un pas de locurile de pescuit.
Locurile de pescuit, care sunt prevazute cu pontoane din lemn si umbrar.
Și, mai ales, pește din belșug: crap/caras/caracudă/știucă /șalău/somn /roșioară/platică/biban.
Foarte important!
Când ți-e sete ai o terasă la un pas de tine – vorba aia: bere rece, suc și apă minerală, când ți-e foame ai terasa hotelului unde poți mânca niște bucate de pe aici, de pe la noi, de te lingi pe degete, tot la un pas de locul tău de pescuit.
Ei, cum sună toate astea???