0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel plutitor BALZER

Localitate: Tulcea, Delta Dunarii
Judet: Tulcea
Site: www.finesse.ro
Telefon: 0745.051.171
Persoana contact: Receptie

Hotelul Plutitor Balzer este soluţia ideală de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii si de a beneficia totodata de standardele de confort sporit pe care vi le ofera un hotel normal.
Hotelul plutitor Balzer dispune de 10 cabine cu 2 paturi.Fiecare cabină este decorată cu alte culori decât celelalte.Cabina dispune de 2 paturi,noptieră,veioză,dulap pentru haine si valize,cuier,TV color conectat la antena satelit,aer condiţionat.Pardoseala este mochetată.Sala de baie este dotată cu duş / wc / halate de baie ,papuci ,feon,prosoape.
Restaurantul se află la primul nivel are o capacitate de 24 persoane dotat cu mese,scaune,canapele si fotolii precum si aparatură HI FI (DVD / VCR / LCD / TV / Antene satelit.
Barul vine să întregească stilul austriac al mobilierului iar aerul condiţionat conferă o ambianţă plăcută.Terasa Sun Proof dotată cu mese si scaune oferă condiţii plăcute de relacsare.
La următorul nivel se află terasă pentru plajă dotată cu sezlonguri.Bărcile rapide si şalupele vin să întregească facilităţile pentru o excursie reuşită .Bucătăria este dotată cu aparatură si agregate moderne iar frigiderele si lăzile frigorifice păstrează cantitaţi îndestulătoare de peşte si vânat.