0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel PIEMONTE – Predeal

Localitate: Predeal, Bulevardul Mihail Săulescu Nr.149
Judet: Brasov
Site: http://www.hotelpiemonte.ro/
Telefon: 0268 455 849

Hotelul Piemonte, situat in statiunea turistica Predeal, pe DN1, clasificat la 4*, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri.
Hotel Piemonte ofera cazare in Predeal incepand cu anul 2007, in camere cu un inalt grad de confort.

Restaurantul Piemonte

Avand o capacitate de 80 locuri , este locatia ideala in care puteti savura delicioasele preparate romanesti si internationale, special pregatite pentru oaspetii nostri, de catre maestrii bucatari.   Ambianta clasic-intima a salilor de restaurant poate servi drept locatie pentru organizarea unor evenimente speciale: nunti, botezuri, cocktailuri, banchete, mese festive etc.

Pentru organizarea intalnirilor de afaceri cat si pentru organizarea diverselor evenimente va sta la dispozitie sala de conferinte. Hotelul Piemonte, prin ambianta asigurata, garanteaza un sejur agreabil oferind oaspetilor nostri acces gratuit in cadrul salii de fitness. De asemenea, Hotel Piemonte va ofera posibilitatea de a petrece timpul destinat relaxarii intr-un mod activ si distractiv. Astfel, programele de agrement si entertainment pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt dintre cele mai diverse, care imbina totodata relaxarea cu dorinta de aventura si distractie.