0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel OLIMPIA – București

Localitate: Sos.Iancului nr.128 A Bucuresti
Judet: Sector2
Site: www.hotel-olimpia.ro
Telefon: 021.250.21.11 / 021.312.48.57 / 0767.337.970
Persoana contact: Receptie

Hotelul nostru, conceput in regim special pentru sportivi, imbina utilul cu placutul si te asteapta oricand pentru a-ti pune la dispozitie tot ceea ce inseamna servicii de calitate ale unui hotel de stele in Bucuresti, dispunand de o echipa serviabila capabila oricand de a-ti fi la dispozitie si de a-ti satisface fiecare cerinta.

Este locul perfect destinat relaxarii, linistii, care iti pune la dispozitie numeroase servicii si facilitati precum: televiziune prin cablu, internet gratuit, frigidere, aer conditionat, grup sanitar cu dus, sala de conferinte echipata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, internet wireless, parcare gratuita, serviciu de spalatorie, magazie de bagaje,telefon/fax, comenzi taximetre. Iti creeaza astfel un mediu ambiant perfect si cu siguranta te vei intoarce aici cu prima ocazie.

Pentru ca punem pasiune in tot ceea ce facem, pentru ca punem ospitalitatea in varful piramidei, pentru ca iubim oamenii si ne respectam clientii, iti recomandam cu o imensa caldura serviciile hotelului nostru si te asteptam cu cele mai alese mancaruri si fine bauturi, incat sa nu-ti mai doresti sa pleci acasa!