0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel DUMBRAVA – Rupea

Localitate: Rupea, DN 13
Judet: Brasov
Site: www.hotel-dumbrava.ro

Complexul turistic Dumbrava este situat in inima Transilvaniei intr-un decor pitoresc de vai si dealuri, de-a lungul drumului European Brasov-Sighisoara, la 3 km de orasul Rupea. Din hotelul nostru aveti parte de o priveliste cu adevarat pitoreasca, pictata cu romantism. Hotelul pe o parte va ofera o priveliste despre dealuri si vai strabatute dese ori de turme de oi si de vaci. Pe celalta parte va este oferit o priveliste cu lacul hotelului unde puteti sa va petreceti timpul relaxand cu pescuit si daca doriti puteti vizita cetatea Rupea, o cetate rara cu o locatie si forma specifica, la care lucrarile de renovare sau terminat in anul 2013 si este demna de vizitat.
Restaurantul clasificat la categoria I are in dotare 150 de locuri unde puteti gusta bucate din ferma proprie cu produse ecologice din bucataria traditionala si internationala. In spatele hotelului este amenajat un lac pentru pescuit si agrement pe suprafata caruia fiind amplasat un foisor unde se pot servi preparate din peste.
De asemenea se pot organiza seri festive cu nelipsitul foc de tabara in jurul caruia se pot gusta mancarurile traditionale si neuitatele bauturi specifice zonei: tuica si vinul fiert. Nu ezitati sa ne vizitati, confortul, atmosfera deconectanta, calitatea serviciilor asigurate de o echipa de profesionisti va ofera zile de neuitat in orice anotimp.Hotelul dispune de restaurant, bar si terasa, lac populat cu peste unde amatorii pot pescui.