0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel DUMBRAVA – Bacău

Localitate: Bacau, Str.Dumbrava Rosie, Nr 2
Judet: Bacau
Site: www.hoteldumbrava.ro

La Hotel Dumbrava, hotel de 3 stele, beneficiati de confort si rafinament de 4 stele, care vor transforma in amintiri placute clipele petrecute la noi. Hotelul este destinatia perfecta pentru oamenii de afaceri sau turistii dornici de servicii la cele mai inalte standarde. Artisti celebri, sportivi de renume, scriitori, vedete TV si oameni politici au trecut pragul Hotelului Dumbrava, declarandu-se incantati de serviciile noastre si de ospitalitatea de care am dat dovada.
Hotelul Dumbrava este situat in centrul orasului Bacau, insa ferit de tumultul urban. Hotelul este imprejmuit de parcul amenajat de noi, despre care ne place sa spunem ca este Versailles-ul Bacaului, oferind camerelor o priveliste minunata.
Totodata, hotelul se afla la 5 minute distanta de complexul sportiv al orasului unde puteti gasi sali de atletism, bazine de inot, stadionul, terenuri de tenis, etc. Distanta dintre hotel si Aeroportul International ”George Enescu” Bacau este de 6 km, iar pana la gara de doar 3 km.
La Hotel Dumbrava puteti beneficia de conditii de 4 stele () in oricare dintre cele: 6 apartamente, 28 de camere duble matrimoniale, 7 camere duble Twin (o camera cu dotari pentru persoanele cu dizabilitati).
In plus, va punem la dispozitie 3 suite, 8 camere duble matrimoniale, 41 de camere duble Twin si 3 camere single cu dotari de 3 stele.