0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel COSMOS NIGA – Câmpulung Moldovenesc

Localitate: Câmpulung Moldovenesc, Strada Mihai Eminescu 17
Judet: Suceava

Situat intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, la umbra brazilor, acolo unde a descalecat intaia oara voievodul Dragos Voda, unde albastrul Voronetului se oglindeste in limpezimea Moldovei, unde miracolul Craciunului si lumina sfanta a Invierii se naste in fiecare an in sufletul nostru de bucovineni, unde soarele rasare la Manastirea Humorului si apune pe mormantul lui Stefan la Putna, unde romanii nu si-au uitat traditiile strabune, <strong>Hotelul Cosmos</strong> este un loc ideal pentru odihna si recreere, un loc unde puteti petrece un sejur sau un concediu minunat alaturi de cei dragi.

<strong>Hotelul Cosmos</strong> este, in acelasi timp, un loc ideal unde oamenii de afaceri impreuna cu partenerii lor pot definitiva, in liniste si cu succes, proiecte de viitor.
Orice eveniment fericit din viata dumneavoastra: o nunta ca in basme, bucuria botezului sau o zi de vis pe care nu vreti sa o uitati vreodata, toate vi le oferim cu drag la <strong>Hotel Cosmos</strong>.
Bucataria specific bucovineana, ca si minunatele obiective turistice incarcate de credinta si istorie, pot satisface si cele mai exigente gusturi.
Serviciile de masa se asigura intr-un restaurant clasic(200 locuri) si o terasa(25 locuri).
Complexul mai dispune de : sala de conferinta(32 locuri); salon infrumusetare; TV cablu; parcare asigurata cu paza; un loc de joaca pentru copii. Ofera, de asemenea, posibilitatea organizarii de drumetii si vizite la diferite obiective si monumente turistice din zona.