0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hostel CATANA G&G – Panci

Localitate: Comuna Panci, sat Dragoiasa, nr. 31, Vatra Dornei
Judet: Suceava

Pensiunea este situată la poalele Muntilor Călimani, într-o zonă foarte frumoasă din inima Bucovinei, numită Drăgoiasa, comuna Panaci.
Este o locatie potrivită pentru a petrece împreună cu familia si prietenii o vacantă sau un sejur în deplină relaxare si armonie cu natura. Confortul si utilitătile sunt conditiile cheie ale acestei pensiuni. Drumul este accesibil cu orice masină până la destinatie.
Toate camerele si apartamentele sunt spatioase, au băi proprii, TV sii balcoane cu vederi pitoresti. Este internet Wi-Fi în toată pensiunea.
La parter, o sală de mese elegantă si o bucătărie complet echipată sunt la dispozitia turistilor. Spatiul comun are si toalete de serviciu. Totul este amplasat pe un spatiu generos , încalzirea este centrală pentru toată pensiunea , iar apa potabilă provine de la izvor.
Puteti profita de un foisor mare, grătar cu disc, loc de joacă pentru copii .
Putem oferi la cerere produse de casă, din ferma proprie (ouă proaspete, lapte, produse lactate si carne).
Organizăm excursii cu trăsură cu cai în împrejurimi, căt si excursii în Muntii Călimani călare sau cu mijloc auto de teren. Puteti vizita mănăstirile din Bazinul Dornelor , trasee montane în zone nebănuit de frumoase la sugestia gazdelor, având la dispozitie motive pertinente pentru a petrece multe zile frumoase în dulcea noastră Bucovină!
Căi de acces: pe Valea Bistritei, dinspre Bicaz, peste Pasul Mestecănis dinspre Cetatea Sucevei si mănăstirile din Bucovina, peste Pasul Tihuta dinspre Bistriya, peste Pasul Prislop dinspre Maramures si nu în ultimul rând, din Bilbor, dinspre Sovata, prin Pasul Păltinis.
Pentru a putea răspunde prompt la cererile de rezervare, vă rugăm să completati solicitarea atât pe email, cât si să ne contactati telefonic. Vă asteptăm cu ospitalitatea specific bucovineană!