0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel ATHENEE PALACE HILTON – București

Localitate: Sector 1, Strada Episcopiei 1-3
Judet: București
Site: https://www.hiltonhotels.com/ro_RO/
Telefon: 021 303 3777

Descoperiți Bucureștiul din splendidul hotel Athénée Palace Hilton, unul dintre cele mai importante și prestigioase puncte de reper ale orașului încă din 1914. Situat în inima orașului și conectat prin transport comun la Aeroportul Internațional Henri Coandă, hotelul nostru vă oferă priveliști spectaculoase către Piața Revoluției și Ateneul Român. Pe durata sejurului dvs. vă puteți bucura de facilitățile hotelului precum clubul de întreținere cu saună și piscină interioară, salonul de înfrumusețare și centrul de fitness, precum și de fabuloasele noastre restaurante.

Hotelul oferă 272 de camere și apartamente luxoase, cu priveliști superbe asupra orașului sau curții hotelului.

Toate camerele și apartamentele dispun de Wi-Fi gratuit și room service, așternuturi și perne premium la alegere, birouri mari și produse de igienă personală din partea casei. Oaspeții se pot bucura și de facilități precum zone de zi și cafetiere, halate de baie și papuci de casă, acces gratuit la Executive Lounge pentru oaspeții cazați în camere și apartamente Executive.

Doriți ca ocazia dvs. specială să iasă de minune. La Hilton, puteți fi sigur că vom aduce elementele vitale la următorul dvs. eveniment.

De la primul cocktail de bun-venit la serviciul impecabil pentru care hotelul Athénée Palace Hilton este renumit, oaspeții dvs. se vor găsi pe mâini profesioniste. Fie că este vorba de o cină corporativă pentru clienți VIP, de o cină intimă pentru două persoane sau de o nuntă de neuitat pentru o mie de persoane, echipa noastră se va ocupa de cele mai mici detalii.

La Athénée Palace Hilton, opțiunile pentru servit masa au fost create special pentru dvs. De la mese de afaceri la băuturi dinaintea cinei și tot ceea ce există între cele două, toate opțiunile de servit masa sunt create special pentru dvs.

Savurați specialități franțuzești la faimoasa Café Athénée, sau încercați arome din bucătăria italienească autentică la Roberto’s. English Bar vă oferă o selecție variată de whisky-uri vechi, într-o atmosferă liniștită, în vreme ce terasa La Strada vă așteaptă cu preparate ușoare și cocktailuri în lunile de primăvară și de vară.

Fie că doriți să vă întrețineți condiția fizică sau să petreceți timp cu familia dvs. la piscina interioară, profitați de echipamentele moderne din Precor Fitness Center și de zona de spa din cadrul Hilton Health Club. După sală, răsfățați-vă cu un masaj sau relaxați-vă la saună și baia cu aburi.