0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Grand Hotel PERLA CIUCAȘULUI – Târlungeni

Localitate: Tarlungeni, Str.Tarlungului, Nr 110A
Judet: Brasov
Site: www.grandhotel-perlaciucasului.ro

Complexul cuprinde un hotel de 3 stele cu 40 camere duble, restaurant, 2 Vile de Lux, sala de conferinta ( 40 de locuri), teren de tenis, teren de fotbal, stana turistica, un centru de echitatie, sala de jocuri (biliard, ping-pong si dartz).

Cele 40 de camere duble ale hotelului si cele 2 Vile de lux din cadrul complexului sunt construite si decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, designerii avand in vedere in permanenta confortul si relaxarea, atat de necesare oaspetilor. Rafinamentul decorului, calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita, profesionalismul si amabilitatea personalului, serviciile impecabile sunt motive suficiente pentru a deveni clientul nostru pentru totdeauna.

Trebuie precizat si faptul ca puteti apela la agentia noastra de organizare a team-building-urilor indoor sau outdoor, care va va oferi multa distractie si adrenalina.

Pentru amatori putem organiza o vizita la stana, unde puteti observa sau chiar participa la mulsul vacii, a oii sau chiar la prepararea branzei si unde va puteti delecta privirea cu o multime de animale.