0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

GRAND Hotel – Brașov

Localitate: Brasov, Str.Garii-Noua, Nr. 6
Judet: Brasov
Site: www.grand-hotel.ro

Situat intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, hotelul de patru stele ofera oaspetilor o sedere placuta si relaxanta, bucurandu-se de o panorama minunata. Grand Hotel este locul ideal atat pentru calatoriile in interes de afaceri cat si un loc primitor pentru petrecerea timpului liber.

Constructia impresioneaza prin imbinarea stilurilor classic cu modern lasand o impresie placuta, o placere garantata pentru trup si momente de neuitat pentru suflet. Intr-un mediu elegant, intim si ospitalier. Gradina interioara amenajata cu ornamente florale deosebite si piscina impreuna cu serviciile de calitate oferite, vor face din sederea dumneavoastra o experienta de neuitat.

In prospetimea mediului camerele va vor oferi o odihna placuta. 17 camere duble, 2 camere single si 1 apartament, dotate cu aparatura moderna, utilate cu minibar, frigider, telefon, cablu TV, aer conditionat, acces internet.

Fie ca va bucurati de o vacanta activa sau pur si simplu incercati sa “evadati” din viata cotidiana,noi va oferim camere cu design unic, deosebit,si confort sporit, special create pentru a va satisface cele mai exigente cerinte.