0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Complex Turistic PĂNICEL – Râșnov

Localitate: Rasnov, DN 73A Brasov-Bran
Judet: Brasov
Site: www.panicel.ro

De la sfarsitul lunii august 2012 va asteptam sa va cazati in noul corp de cladire care se construieste pe domeniul Panicel.
Aceasta va dispune de 34 de spatii de cazare:
– 4 apartamente – 4 stele
– 18 camere duble twin – 4 stele
– 10 camere duble twin – 3 stele
Capacitatea totala va fi de 61 camere + 4 apartamente, totalizand 130 locuri.
Panicel dispune deocamdata de 65 de camere confortabile, calduroase, luminoase si cochete. Mobila rustica, pictata, intregeste atmosfera de spatiu autentic romanesc cu care Panicel doreste sa va familiarizeze.
Camerele sunt distribuite astfel:
– 22 de camere (din care 13 duble twin si 9 matrimoniale) situate in cladirea principala. Doua camere din cele matrimoniale vor fi transformate in duble twin in circa doua saptamani.
– 9 camere, toate matrimoniale, situate in vila de langa lacuri. Patru dintre acestea sunt deosebit de spatioase, au 38 mp, dispun de pat matrimonial si canapea extensibila. Aceste camere sunt ideale pentru familiile cu copii.
Completare fireasca a unei bucatarii traditionale, unde mancarurile ca la bunica la tara sunt gustoase, proaspete si preparate cu suflet. Toate deserturile pe care vi le oferim sunt produse de casa, naturale si fara conservanti. De altel, va asteptam sa gustati din produsul unic pe care vi-l oferim, dulceata de rosii, deosebit de gustoasa!
Meniul diversificat poate fi intregit cu o portie de pastrav proaspat pe care sunteti invitati, daca aveti aceasta pasiune, sa-l pescuiti personal din lacul aflat pe domeniul Panicel. Nu trebuie decat sa alegeti mamaliguta calda, mujdeiul sau saramura!
Grupurile pentru pregatire profesionala sau pentru taberele de copii beneficiaza de reduceri importante la cazare, masa, echitatie si alte servicii de agrement.