0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Complex Turistic DOUGLAS – Arieșeni

Localitate: Arieseni, Centru, nr. 22
Judet: Alba
Telefon: 0760 190 620

Situat in centrul comunei Arieseni, Complexul Turistic Douglas va ofera servicii de cazare in regim de pensiune. Va punem la dispozitie 7 camere fiecare avand baie proprie,televizor, salon pentru servirea mesei sau petrecerea timpului liber, masa de biliard, ping-pong, foisor si gratar in curte . Aveti deasemenea posibilitatea conectarii la internet in sistem wireless . Micile cumparaturi le puteti face la mini-market-ul din cadrul complexului.

Pentru iubitorii de drumetii, organizam la cerere trasee montane cu vizitarea principalelor obiective turistice din zona care nu sint putine : Ghetarul Scarisoara, Cascada Varciorog, Groapa Ruginoasa, Cetatile Ponorului, Cheile Galbenii, etc.

Si daca vara trece si nu a-ti apucat sa ne vizitati, pentru iubitorii de zapada si sporturi de iarna partia de la Vartop este situata la numai 9 km de complexul turistic Douglas, iar dupa o zi petrecuta pe partie noi va asteptam sa va refugiati la gura semineului din salonul pensiunii !!

Indiferent de anotimp va asteptam cu bratele deschise sa popositi in tara motilor unde ospitalitatea si bunul gust sint la ele acasa !