0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa Tradițională LIPOVENEASCĂ – Jurilovca

Localitate: Jurilovca, str. Razelm, nr. 21
Judet: Tulcea
Telefon: 0724.541.404
Persoana contact: Ștefan Constantin

Casa are o vechime de peste o sută de ani și a fost construită după tehnicile arhaice din zona Deltei Dunării cu materialele specifice de aici: stuful, lutul și lemnul . Noi ne-am străduit să-i păstrăm aspectul inițial pentru cei care se bucură de frumusețea creațiilor populare. Am folosit aceleași materiale ecologice pentru construirea a două băi exterioare (duș, lavoar, toaletă) și a unui foișor de 40 mp, cu zonă de zi și bucătărie, la care toți turiștii au acces.

Pentru transport si agrement avem o lotca de 8 lungime/2 latime metri, cu o capacitate de 8 persoane, 8 biciclete care se inchiriaza cu 25 l/bicicleta si 6 caiace (patru single, doua tandem) al caror pret de inchiriere este de 50 l/caiac/single si 70 l/caiac/tandem.

Cea mai importanta resursa pe care o punem la dispozitia turistilor este cea umana. Toate grupurile sunt insotite, la cerere, de un ghid experimentat, bun ciclist si navigator, cunoscator al zonei, al istoriei Dobrogei si al faunei Deltei Dunarii. De asemenea, expertiza noastra va sta la dispozitie gratuit pentru a va planifica si alege traseele si programul.

Pentru mai multe informatii despre zona Lagunei Razim-Sinoe vizitati si site-ul nostru.