0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa de odihnă ELIMHEIM – Cisnădioara

Localitate: Cisnadioara, Str. Konrad, Nr 280
Judet: Sibiu
Email: elimheim@yahoo.com
office@elimheim.ro
Telefon: 0755 058 915 / 0269 563 499 / 0729 109 586
Persoana contact: Mariana Banciu

Având o poziționare excelentă, de la Casa de Odihnă – Elimheim vă puteți bucura de o priveliște fascinantă asupra munților Cibin și asupra Cetății Medievale din Cisnădioara. Este un loc unde poți găsi pace interioară, echilibru și relaxare.

Casa de Odihnă – Elimheim este o casă cu tradiție, construită din angajamentul civic al comunității față de sarcinile sociale. La periferia satului, care se caracterizează prin cultura și tradiția transilvăneană-săsească, oferim la Elimheim, un cadru ideal pentru vacanțe sau  întâlniri dar și timp pentru refacere.

Fie prin minunata floare de cireș a Cisnădioarei care vestește  primăvara, pădurile umbrite din timpul verii, aerul curat și culorile toamnei sau iarna albă și liniștită – Cisnădioara este încântătoare în orice anotimp. Duminica, Biserica Evanghelică din apropiere vă invite în sat pentru slujbă. Aici veți întâlni multe secole de istorie: clădirea a fost începută în secolul al XIII-lea și finalizată în perioada gotică iar altarul datează din perioada barocă.

În total, Elimheim oferă 36 de locuri în 17 camere.

Zece camere duble confortabile, pot fi găsite în clădirea veche, patru camere sunt disponibile în noua clădire alăturată la care se adaugă  cele trei camere cu un mic living în clădirea  separată de grădină. Toate camerele au propriile lor băi.

Dacă vă place liniștea  și originalitatea, vă veți simți confortabil la noi și, în armonie cu natura, veți atrage noi energii pozitive .

Echipa de bucătărie răsfață oaspeții cu delicii culinare de neuitat.

Dispunem de sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri dotata cu toata aparatura tehnica necesara.
Sala de conferinte se poate inchiria si pentru mese festive sau alte evenimente.

Va asteptam cu drag!

FACILITĂȚI

internet

curte/foisor

bucatarie comuna

incalzire centrala

loc pentru gratar

living

baie in camera

frigider,TV,balcon

plata cash/transfer bancar

Tarife valabile în anul 2020

Camera Single: 90 ron/noapte
Camera Double Standard: 120 ron/noapte
Camera Double – Pat Matrimonial: 120 ron/noapte
Camera Triple: 180 ron/noapte

La solicitarea turistilor se ofera cazare si in regim de pensiune completa sau demipensiune. Micul dejun este inclus in pretul de cazare.