0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Cabana PALTINU COTA 1200 – Corbeni

Localitate: Corbeni, Sat Poenari
Judet: Arges
Telefon: 0744.437.934
Email: cabana_paltinu@yahoo.com

Cabana este situata pe Transfagarasan, la Km 102, intre Baraj Vidraru si Balea lac, intr-un cadru natural deosebit.
De la pensiune se pot face trasee turistice inspre varfurile Moldoveanu, Negoiu, Caltun si Lespezi.Pensiunea detine un restaurant in care se pot servi mancaruri traditionale cum ar fii: bulz ciobanesc, pastrama de oaie, tochitura munteneasca, pastrav, etc.

TARIFE

Cabana Paltinu dispune de 34 de locuri în 2 apartamente şi 15 camere din care 8 camere cu două paturi şi 7 camere cu pat dublu.

Apartamentele au living cu canapea extensibilă, mese, fotolii, dormitor separat, grup sanitar propriu cu dus şi balcoane generoase de unde se pot admira lacul Bâlea, crestele munţilor Făgăraşului, tunelul Bâlea – Capra sau drumul naţional „Transfăgărăşan”.

Camerele au dulap, birou, scaune, grup sanitar propriu şi balcoane de unde, în funcţie de situarea lor, se pot admira în totalitate sau parţial aceleaşi peisaje ca şi în cazul apartamentelor.

Toate camerele şi apartamentele sunt dotate cu televizor cu ecran plat, televiziune prin satelit şi cablu şi WiFi gratuit. Recepţia cabanei se găseşte la barul din restaurant şi are  program  8 – 21. În anumite situaţii acest program poate deveni flexibil, adaptat unor cerinţe de moment.Nu se accepta animale de companie.

Camera dublă în regim single       – 200 ron/zi

Camera dublă sau cu două paturi –  220 ron/zi

Camera tripla            – 300 ron/zi