0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Cabana CETINIȚA – Sucevița

Localitate: Sucevita Str.Bercheza, Nr. 157A
Judet: Suceava
Site: www.cabanacetinita.ro

Inceputa din drag de a primi oaspetii Bucovinei asa cum se cuvine, Cabana Cetinita, finalizata in anul 2008, este cotata cu 3 stele si va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a petrece clipe de rasfat, rafinament si relaxare.

Este amplasata in asa fel incat sa se ascunda pe jumatate, permitand intimitate si familiaritate, si sa se arate pe cealalta jumatate, pentru a beneficia de o priveliste superba de care nu va veti mai satura.

Inconjurata din toata partile de brazii a caror cetini vesnice vegheaza asupra Manastirii si asupra asezarilor de pe Valea Sucevitei inca de pe vremea lui Stefan cel Mare, cabana reprezinta imbinarea perfecta dintre frumosul cu trasaturi traditionale, autentice si aspectele moderne si cerintele obligatorii pentru unitatile de cazare.

Armonia intre culorile si texturile prezente va vor crea vacanta perfecta – fie un weekend, un intreg sejur de 5 – 7 zile sau chiar o simpla vizita pentru a savura un vin fiert sau o tuica fiarta si a admira peisajul deosebit.

Va asteptam la Cabana Cetinita – in inima Sucevitei, in inima Bucovinei!