Sfântu Gheorghe Delta

Casa cu Flori-Sfantu Gheorghe

Situata la confluenta Dunarii cu Marea Neagra, intr-un peisaj mirific, Casa Casa cu Flori ofera turistilor de pretutindeni o vacanta placuta, relaxanta si plina de culoare in Delta Dunarii.

Casa Briza Marii-Sfantu Gheorghe

Casa Briza Marii - va ofera cazare in 6 camere, din care 3 cu intrare separata si cu baie in fiecare camera, capacitate totala de 18 locuri, confort ridicat si modern, foisor rustic pentru servit masa, terasa, traditionalele si delicioasele preparate din peste, preparate din scrumbie specifice sezonului aprilie-mai, posibilitatea de a viziona Festivalul European de Film Anonimul in luna August, excursii in Delta cu vaporasul sau barca cu motor

Pensiunea Ovidiu-Sfântu Gheorghe

Situată în Delta Dunării, Pensiunea Ovidiu se află în localitatea Sfântu Gheorghe, la 1,8 km de Marea Neagră, şi oferă o terasă şi un restaurant care serveşte fructe de mare şi preparate culinare din bucătăria românească. Oaspeţii se pot bucura de o serie de activităţi, cum ar fi scufundări, birdwatching şi plimbări cu barca.

Pensiunea Casa Pescarului-Sfantu Gheorghe

Casa Pescarului este o casa traditionala, situata intr-o zona linistita destinata tuturor celor care doresc sa descopere tainele ascunse ale Deltei. Casa dispune de 3 camere cu pat matrimonial, cu baie, televizor si internet. In spatele casei se afla un canal cu salcii numai bun pentru pescuit.

Hotel plutitor Magia Deltei

Hotelul Plutitor Magia Deltei vă aşteaptă, alături de Steaua Deltei si Paradisul Deltei, într-o incursiune în peisajul, bogăţiile şi liniştea Deltei Dunării care sigur vă va convinge să pătrundeţi şi a doua oară.