0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Brașov

Apartament Sara – Brasov

Apartament Sara oferă cazare în Braşov, la 2,1 km de Piaţa Sfatului.

Hotel Apollonia – Brasov

Hotelul Apollonia, recent renovat, oferă oaspeţilor săi camere confortabile, moderne, cu toate facilităţile de care aveţi nevoie şi o locaţie excelentă, în centrul istoric pentru ca vizita în oraş să fie o experienţă de neuitat.

Pensiunea Casa Hanna – Brasov

Pensiunea Hanna reprezinta alegerea potrivita pentru petrecerea unui sejur minunat in orasul de la poalele Tampei.

Casa Samurai – Brasov

Situata in Centrul Civic Brasov, pensiunea "Casa Samurai" are o pozitie privilegiata, intr-o zona linistita departe de zgomotul masinilor si agitatia intensa a orasului.

Apartament Richy – Brasov

Apartament situat in complexul rezidential Avantgarden din Brasov, cu vedere panoramica spre Tampa.

Apartament Dora – Brasov

Acest apartament situat în Brașov are grădină cu terasă. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit, precum şi parcare privată gratuită.

Boutique Hotel Mikaela – Brasov

Aici este locul in care poti sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o pana acum.

Brasov Welcome Apartments

Brasov Welcome Apartment este o unitate de cazare self-catering, situat în Brașov, la numai 3 minute cu mașina de orașul vechi și Biserica Neagră.

Residence Ambient – Brasov

Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisa, in care veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului.

Pensiunea Ambient – Brasov

Veti descoperi profesionalismul unor servicii de inalta calitate ce imbina intr-un mod placut caldura si ospitalitatea de altadata cu tehnologia moderna, Pensiunea Ambient oferind atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa ii treaca pragul.

Hotel Ambient – Brasov

Eleganta si confort. . . Va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie, numarand peste un deceniu de excelenta si experienta in domeniu.

Pensiunea Riunione – Brasov

Plasata in apropierea drumului Poienii Brasov, langa o padure deasa de pini Pensiunea Riunione va asteapta pentru a va oferi un sejur placut definit prin comfort si relaxare.

Hotel Esprit – Brasov

Situat pe una din colinele ce adapostesc centrul Brasovului, Hotel Esprit ofera o panorama de invidiat a orasului.

Grand Hotel – Brasov

Situat intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, hotelul de patru stele ofera oaspetilor o sedere placuta si relaxanta, bucurandu-se de o panorama minunata