0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Bran

Casa Dalia – Bran

Casa Dalia va ofera cazare intr-o zona linistita cu peisaj frumos, avand vedere catre Muntii Bucegi si Muntele Bran.

Pensiunea M&M – Bran

Amplasata foarte aproape de centrul statiunii Bran, pensiunea noastra poate sa reprezinte una dintre cele mai bune alegeri pentru petrecerea vacantelor sau a unui sfarsit de saptamana de neuitat la munte.

Vila Katharina – Bran

Pensiunea Katharina, este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Vila Ilex – Bran

Vila noastra dispune de 10 camere care va ofera o priveliste superba catre Castelul Bran si spre masivele Bucegi si Piatra Craiului.

Pensiunea Piatra Craiului – Bran

Situată în Bran, Pensiunea Piatra Craiului, prima proprietate de acest tip din zonă, oferă o grădină și WiFi gratuit.

Pensiune Hotel Bran Belvedere 4* – Bran

Cazare intr-un complex cu dotari minunate pentru relaxare si sport in aer de munte ! Locatie exclusiva de 4 stele situata in inima muntilor Carpati in centrul României, Imbina armonios un stil rustic traditional cu confortul modern.

Pensiunea Casa Tolstoi – Bran

Situata intr-un cadru intim, Casa Tolstoi va ofera cazare in 10 camere, 9 duble si 1 apartament. Avand acces usor la atractiile din zona Bran si nu numai, o vacanta petrecuta la noi va va transforma in prietenii nostri.

Vila Doina Branului – Bran

Vila la cheie! Ideala pentru concedii, petreceri, aniversari, sedinte, intalniri de afaceri, intalniri de familie, etc.

Pensiunea Coroana Reginei – Bran-Predelut

Pentru cazare, teambuilding sau training in zona Bran – Moeciu apelati cu incredere la Pensiunea Coroana Reginei din Bran.

La Casute – Bran

Situate la poalele Muntilor Bucegi, La Casute, va ofera cazare intr-o zona retrasa si foarte linistita cu peisaj deosebit al panoramei Muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Varful Postavarul si Magura Codlei.

Vila Gold Bran – Bran

Vila Gold Bran este o pensiune in care iti vei regasi odihna si relaxarea, cat si distractia la care visezi de fiecare data cand te gandesi la munte.