0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Vila turistica BRADUL – Lepșa

Vila turistica "Bradul" 3* - Atmosfera relaxanta si confortabila Vila "Bradul" este clasificata ca vila apartament de 3* cu o capacitate de 14 locuri,avand 4 bai comune pentru 7 camere, TV si incalzire centrala.

Localitate: Lepșa, Punct Schit ,Jud.Vrancea .Din centrul localitãtii se vireazã spre Soveja si la maxim 2Km, la aproximativ 500 metri inainte de Mãnãstirea Lepsa, pe partea stanga,peste apa(pod galben,pod bleu)
Judet: Vrancea
Email: –
Site:-
Telefon: –
Fix/Fax: –
Persoana contact:Reliana Bogdan

 
 

Vila turistica „Bradul” 3* – Atmosfera relaxanta si confortabila

Vila turistica „Bradul” 3* este clasificata ca vila apartament de 3* cu o capacitate de 14 locuri( maxim 16),avand 4 bai comune pentru 7 camere, TV si incalzire centrala.

Vila dispune de urmatoarele functiuni:

Vila este prevazuta cu TV prin cablu,telefon fix,fax,WI-FI,sistem audio mp3,usb,acoperire GSM Cosmote,Orange(in curte).
Bucataria are in dotare frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea,prajitor paine,sandwich-maker,aparat fresh-uri ,veselã, tacamuri,ustensile si vase pentru gatit. etc.
Incalzirea se asigura cu centrala pe lemne;exista suplimentar trei surse locale pentru incalzire(sobe teracota);Apa calda boiler:
Vila este prevazuta cu doua terase,una acoperita cu iesire din bucatarie,cu acces la centrala termica,a doua,descoperita cu vedere la gradina si spre manastire.Se asigura mobilier de terasa si gradina,gratar.
Curtea este inchisa,neexpusa traficului auto, prezinta siguranta pentru copii.
Vila apartament este ideala pentru un sejur petrecut intre prieteni,sau in familie. Capacitatea maximã de cazare este de 16 persoane.
Nu se accepta animale de companie.