0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila TOPÂRCEANU – Otopeni

Localitate: Otopeni, George Toparceanu nr.11
Judet: Ilfov
Site: http://vilatoparceanu.ro/
Telefon: 0752 011 478

Vila Topârceanu Otopeni este situată în oraşul Otopeni şi are camere moderne şi spaţioase, cu acces gratuit la internet WiFi. Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află la 3,5 km.
Toate camerele au aer condiţionat, TV prin cablu, minibar, saltele ortopedice şi facilităţi de ceai şi cafea. Ceaiul şi cafeaua sunt disponibile gratuit. În băile private există uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite.
La un cost suplimentar pot fi organizate excursii în Bucureşti şi în împrejurimi. Serviciul de transfer de la/la Therme Bucharest Spa este oferit la cerere şi la un cost suplimentar. Există şi o parcare gratuită cu pază. De asemenea, se poate asigura un serviciu de transfer la aeroport contra cost.
Opţiunea pentru demipensiune include un meniu cu 3 feluri, iar oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet.
Centrul comercial Băneasa Shopping City se află la 2 km, iar centrul de expoziţii RomExpo şi Parcul Herăstrău cu Muzeul Satului sunt la 6 km de Vila Topârceanu. Centrul oraşului Bucureşti se află la 15 minute de mers cu maşina. Therme Spa este deasemenea la 5 km distanta de locatia noastra.
Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Otopeni! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.