0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila REDFORD – Cheia

Localitate: Cheia, 233, Com Maneciu
Judet: Prahova
Site: http://www.redford.ro/
Telefon: 0733 988 660

Pensiunea „Vila Redford„, aflata in centrul statiunii montane Cheia din judetul Prahova, este usor accesibila, fiind la o distanta de aprox 50 km de Brasov, 60 km de Ploiesti, iar fata de Bucuresti 120 km. Nici Constanta nu este departe, fiind la 330 km de Cheia, aceasta fiind statiunea montana preferata a constantenilor.

Ce o diferentiaza de alte statiuni montane romanesti este in primul rand faptul ca nu este la fel de aglomerata, fiind aleasa mai ales pentru case de vacante, si doar de curand au aparut Pensiuni turistice. Alt atu important este multitudinea de trasee montane care se pot face, cu punct de pornire Cheia, iar nu in ultimul rand Cheia este foarte cumoscuta pentru aerul sau curat fara praf si alergeni, bogat in raze ultraviolete, ionizare atmosferica substantiala.

Cheia este un loc minunat de odihna si recreere pentru persoane care sufera de astenie nervoasa, suprasolicitare fizica si intelectuala, hipertiroitism benign, rahitism, dereglari de crestere juvenila, anemii secundare si alte afectiuni.

Pensiunea Redford este construita din lemn, cu un aer de cabana de munte, incluzand toate facilitatile de care puteti avea nevoie intr-un sejur reusit la munte. Astfel: dispune de un living spatios, cu TV si sistem audio, o sala de mese pentru 20 de persoane si o bucatarie complet utilata aflata la dispozitia turistilor. Foarte importante sunt bicicletele pe care le puteti inchiria chiar din Pensiune dar daca ati obosit si doriti numai odihna, atunci important este si gratarul din curte si sa nu-i uitam nici pe cei mici care vor gasi la noi leagane solide din lemn dar si tobogan si alte obiecte de joaca care le va face vacanta distractiva.