0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila OLGA – Sărata Monteoru

Localitate: Sarata Monteoru, Valea Seaca, nr 30
Judet: Buzău
Site: www.monteoru.ro
Telefon: 0744 304 012

Situata in statiunea balneara Sarata-monteoru, renumita prin eficienta tratamentelor antireumatismale, Pensiunea Olga reprezinta alegerea ideala pentru o evadare in natura la sfarsit de saptamana, sau pentru un training de cateva zile pentru angajatii firmei dvs.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 22 de persoane, in camere duble si triple, fiecare cu grup sanitar propriu, cu balcon si TV satelit.
Pensiunea dispune si de o sala de sedinte de 30 de locuri, dotata cu aer conditionat.

Salonul si sufrageria asigura servirea mesei pentru pana la 50 de persoane, iar terasa si chioscul sunt alternative deosebite pentru zilele de vara.

Pentru petrecerea activa a timpului liber, platforma din fata pensiunii este dotata cu un panou de baschet, oaspetii avand la dispozitie si un miniteren gazonat pentru fotbal, o masa de biliard si una de ping-pong, iar in timpul verii, piscina.

Mentionam ca accesul la piscina este inclus in tariful de cazare, dar primim si din exterior clienti la piscina, contracost.

Incepand cu sezonul de vara 2017, cafeaua de dimineata este inclusa in tariful de cazare si punem la dispozitia clientilor frigiderul si cuptorul cu microunde all unitatii, dar nu mai gatim la comanda.

Pentru grupuri care rezerva intreaga capacitate de cazare, putem oferi contracost servicii de pregatire si servire a unor preparate din materia prima adusa de clienti.
Gratarul din curte e la dispozitia clientilor.

Va invitam sa va convingeti de ospitalitatea noastra si de calitatea serviciilor oferite!