0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Vila MINEL – Mamaia Nord

Vila este situata in Mamaia Nord, la 200 metri de plaja, la 2 km de statiunea Mamaia,dupa Hanul Piratilor spre Navodari.

Localitate: Mamaia Nord , str. D14, nr. 7 (la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia)
Judet: Constanta
Email: –
Site: –
Telefon: –
Persoana contact: Receptie

 
 
Vila este situata in Mamaia Nord, la 200 metri de plaja, la 2 km de statiunea Mamaia,dupa Hanul Piratilor spre Navodari.
In zona gasiti plaje amenajate, beach baruri, cluburi (Fratelli,Ego,Le Gaga), restaurante (Kazeboo, Scoica Land), camping pescaresc la doar cateva minute de mers.
Locatia dispune de 4 camere dotate fiecare cu tv led 80 cm, aer conditionat, racitor, baie proprie, internet wireless gratuit, cutie de valori in fiecare camera.
In curtea vilei va puteti bucura de liniste,verdeata si de o terasa cu gratar.Terasa dispune de un bufet amenajat care poate fi utilizat doar pentru prepararea micului dejun sau a gustarilor pentru copii si se afla la dispozitia turistilor zilnic pana la orele 22.
-rezervarile se fac pentru minim 3 (trei) zile de cazare.
-avansul pentru rezervari este de minim 30% din valoarea totala a sejurului, cu exceptia rezervarilor pt 3 zile care se platesc in avans, integral.
-diferenta de plata a sejurului se achita la sosirea in unitate.
-ziua de cazare incepe la ora 14 si se incheie la ora 11.
-preturile de mai sus sunt valabile pentru sejururi mai mari de 3 zile.
-este interzis accesul in vila cu animale.
-capacitatea unei camere duble este de 2 adulti .Se accepta in camera dubla 2 adulti si 1 copil(daca se foloseste patul din camera si varsta copilului nu depaseste 6 ani, pentru al doilea copil cazat in camera se plateste pat suplimentar )
-deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, nu se organizeaza petreceri in vila sau pe terasa din curte.
Accesul se poate face venind dinspre statiunea Mamaia spre orasul Navodari, pe partea dreapta( apox 2 km de statiunea Mamaia), in centrul cartierului rezidential de vile.