0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila MARY-LUISA – Ocna Sibiului

Localitate: Ocna Sibiului, Strada Bailor nr 16
Judet: Sibiu

Pensiunea Mary Luisa 3*** Ocna Sibiu se afla la 17 km de Sibiu, intr-o regiune inconjurata de paduri de stejari seculari.Aici se gasesc lacuri sarate formate pe un masiv de sare.
Demn de mentionat este fenomentul de heliotermie, intalnit la lacul ‘Fara Fund’.
Acesta este localizat intr-o mina inchisa in 1775. El se incalzeste vara de la soare si la suprafata, unde este mai putin sarat, temperatura e de 20-30 de grade, la adancimea de 2 metri temperatura ajunge la circa 46 de grade iar spre fund apa este mai rece.Pentru aceasta proprietate, lacul ‘Fara Fund’ si lacul Branconveanu au fost declarate monumente ale naturii.La Ocna Sibiu merita sa fie vizitata si cetatea. Cetatea este o biserica romanica fortificata.In statiune se fac tratamente cu apa sarata si impachetari cu namol.

Vila este dotata cu 9 camere a 25 mp, fiecare cu baie proprie, balcon, televizor, usi izolate fonic, pat simplu sau dublu, dintre care doua camere sunt dotate cu sauna.
Pe langa acestea, va mai punem la dispozitie o sauna de tip finlandeza, receptie cu bar, mic dejun la cerere, piscina (pe timp de vara) parcare, loc de camping (cort si rulota), tarc pentru caini, platforma pentru scaune cu rotile, acces la bucatarie cu terasa, centrala proprie autonoma.
Un personal calificat, cunoscator de limbi straine, va sta la dispozitie pentru confortul dumneavoastra.
Va asteptam!