0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila MARCELA – Bușteni

Localitate: Busteni, str. Alunis nr.18, cartier Poiana Tapului
Judet: Prahova
Telefon: 0723 539 712

Vila Marcela are ca scop cazarea tuturor turistilor care doresc sa-si petreaca concediul cat si weekend-ul la munte in statiunea Busteni.

Vila este situata in Poiana Tapului cu o priveliste deosebita catre crucea Caraiman si acces foarte usor la D. N.

Avind posibilitatea de drumetii catre toate punctele turistice din Busteni si din inprejurimi. Drumul national este la doar 1000m de vila, avind astfel posibilitatea unui acces auto extrem de simplu si de comod.

Vila Marcela dispune de 3 camere a cite 2 paturi unul dublu si 1 de o persoana si 3 camere matrimoniale cu baie. Camerele dispun de tv. In plus dispun de un living cu bucatarie stil american complect utilata si tv in living.

In plus de asta avem un spatiu de joaca pentru copii dumneavoastra in aer liber, spatiu de luat masa spatiu de recreere, gratar si terasa disponibila oricind, oricarui client sipiscina pentru copii, balansoar. Programul de lucru al receptiei este non-stop asa ca putetiveni sau pleca oricind doriti sa faceti acest lucru.

Vila are parcare proprie. Va asteptam…vila marcela primeste si vouchere de vacanta si punem la dispozitie turistilor in regim de catering preparatele restaurantului express grill cu livrare la pensiune. Mesel sint: MIC dejun, prinz SI cina, care SE POT LUA TOT timpul sejurului.