0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila LUCICA – Sinaia

Localitate: Sinaia, Calea Bucuresti nr.66A
Judet: Prahova
Site: https://vilalucica.com/
Telefon: 0762 320 789

Situata chiar la intrarea in Sinaia dinspre Bucuresti, Vila Lucica este alegerea perfecta daca vrei sa te relaxezi intr-o zona linistita . Vacanta, weekendul sau noaptea (daca esti doar in trecere) petrecuta la noi vor fi perfecte: camerele placute si calde, decorate rustic, personalul prietenos, facilitatile gratuite precum locu de parcare, biliardul, internetul, gratarul si terasa precum si locul de joaca pentru copii te vor face sa te simti mai bine decat acasa.

Sinaia este mai mult decat un oras. Sinaia este poate cea mai cunoscuta statiune montana din Romania si ofera oaspetilor sai multa distractie combinata cu cultura. Exceptionalul Castel Peles la poalele spectaculosilor Munti Bucegi, cluburile, zona comerciala, cazinourile si excelentele restaurante fac din Sinaia perla statiunilor montane din Romania.

…Iar Vila Lucica este mai mult decat doar o vila. Noi oferim oaspetilor nostri pachete turistice pe care nu le veti regasi in niciun alt loc. Excursii Off Road cu masini 4×4, excursii la Castelul Bran, transferuri in toata Europa, activitati de teambuilding.