0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila GEO – Focșani

Localitate: Focsani, Str.Dornisoarei, nr. 28
Judet: Vrancea
Site: facebook.com/Pensiunea-Vila-Geo-Focsani/

Deschisa din februarie 2010 si situata in centrul orasului Focsani, pe strada Dornisoarei nr. 28, Vila Geo este o pensiune de doua margarete. De aici puteti ajunge cu usurinta in orice colt al orasului. Unitatea de cazare este recent construita fapt ce face ca dotarile sa fie dintre cele mai bune.

Astfel, Vila Geo va pune la dispozitie 7 camere dotate cu pat dublu, tv cu cablu, aer conditionat, baie proprie fiecarei camere, mobilier modern.

Unitatea de cazare dispune si de o camera dotata cu pat dublu, televizor plasma cu diagonala de 107 cm, cablu TV, mobilier modern. Baia acestei camere este amenajata la inalte standarde si este dotata in plus fata de celelalte cu jacuzzi, un loc unde va puteti relaxa in voie.
In curtea Vilei Geo este amenajata o piscina pusa la dispozitie clientilor nostri pe perioada sederii la unitatea noastra.
Masina personala sau de servici poate fi parcata pe parcursul sederii in curtea interioara a unitatii.
Serviciile sunt asigurate de un personal specializat si atent selectionat, fiind oricand la dispozitia dvs., pentru a va asigura de tot confortul de care unitatea dispune.
Vila Geo Focsani va pune la dispozitie urmatoarele spatii de cazare:
– 7 camere dotate cu pat dublu, cablu TV, baie proprie dotata cu cabina de dus, frigider in camera, aer conditionat.
– 1 camera dotata cu pat dublu, televizor plasma cu diagonala de 107 cm si cablu TV, baie dotata cu jacuzzi, frigider si aer conditionat in camera.
– in curtea interioara Vila Geo Focsani va pune la dispozitie o piscina
– parcare privata in curtea unitatii de cazare pentru clientii nostri.
Acestea fiind spuse Vila Geo Focsani va astepta sa va gazduiasca intr-o atmosfera linistita si primitoare.