0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila ERMITAGE – Bușteni

Localitate: Busteni, str. Palanca nr,9E
Judet: Prahova
Site: http://www.villaermitage.ro/
Telefon: 0723 139 344

Villa Ermitage

Deasupra vegheaza crucea eroilor de pe varful Caraiman, simbol al credintei montane la care se inchina toti pelerinii, inainte de a pasi in cuprinsul asezamantului, Manastirii Caraiman. Un loc binecuvantat te rasplateste cu un popas de relaxare ca in Alpii Francezi, gandit structura tipic frantuzeasca si eco friendly. Totul e intim si destul de spatios incat sa-ti incapa toate bucuriile si asteptarile pe care le ai de la vacanta, de la cazare in Busteni.

La Villa Ermitage, toate materialele folosite sunt ecologice, iar mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comanda pentru pensiune. Camerele sunt luxoase si sofisticate, dar accesorizate cu lucruri atat de obisnuite, pentru a-ti oferi sentimentul de „acasa„

„VILLA ERMITAGE, PARTENERUL DUMNEAVOASTRA PENTRU O VACANTA REUSITA!

PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRA ACCEPTAM LA PLATA SI TICKETELE DE VACANTA- REZERVARILE SUNT NERAMBURSABILE- FARA ANULARE GRATUITA”

Vila dispune de 12 spatii de cazare din care 2 x camere DB pat Matrimonial ( la cerere se pot transforma in camere Triple) si 10 x camere DB paturi Twin ( aceste camere se pot valorifica si in regim Single) .

O atmosfera boema pluteste in aer si cele cateva zile de vacanta, fara micile griji cotidiene cum ar fi parcarea (vila are parcare proprie) se pot transforma in saptamani de voie buna.

RESTAURANT ERMITAGE – program de functionare:

Mic dejun zilnic 8.30-10.00

Cina zilnic 18.00-21.30