0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila DARIAN – Dubova

Localitate: Dubova , str. Dn 57
Judet: Mehedinti
Telefon: 0722.293.535
Persoana contact: Receptie

Casa Darian este o constructie noua pe Clisura Dunarii(pe dn 57 intre Orsova si Moldova Noua), data in folosinta in anul 2012, luna august.

Dispune de un living spatios, 8 camere cu baie proprie si balcoane cu vedere la Dunare, foisor, gratar in curte, piscina, loc de plaja, gradina, tv cablu satelit.
Casa este situata pe dn 57, la o distanta de aproximativ 5 km de comuna Dubova in directia Moldova Noua si la aproximativ 4 km de intrarea Dunarii in `Cazanele Mari`. Din Orsova parcurgeti aproximativ 30 km pana la noi unde va puteti bucura de frumusetea pitoreasca a locurilor, precum si de o expunere la soare de-a lungul intregii zile,pe un ponton situat exact deasupra Dunării.Si,pentru ca sejurul dumneavoastră să fie intru totul deosebit,din curtea casei puteți porni,cu barca noastră, intr-o plimbare prin Cazanele Mari ,spre Pestera Ponicova ,Pestera Veterani si capul lui Decebal , admirand peisajul de vis al zonei.Pentru iubitorii de adrenalina,barca va răsfață,prin valurile Dunarii, pe colacele zglobii.Va asteptam cu drag si ❤!! !