0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila DARIA – Poiana Brașov

Localitate: Poiana Brașov, Strada Valea Lungă 29
Judet: Brasov
Site: viladaria.ro
Telefon: 0735.851.328 / 0730.496.297
Persoana contact: Receptie

Ce veti gasi la noi:
Va invitam sa va petreceti timpul liber in mijlocul naturii, intr-o locatie aleasa si de celebra actrita Nicole Kidman. Vila noastra ofera clientilor camere confortabile si spatioase. Barul, terasa, livingul, parcarea acoperita si descoperita, sala de fitness cu sauna si hidromasaj si de asemenea restaurantul sunt disponibile pentru a face sederea dumneavoastra cat mai placuta, in fiecare sezon al anului.

Indiferent de anotimp, la Vila Daria veti simti frumusetea muntelui.

Cum ajungeti la noi:
Brasov – Poiana Brasov (12km)

Dupa parcurgerea drumului de 12 km, la intrarea in statiune, se coboara spre sectorul central al statiunii, iar dupa 200 m se ajunge la un parcaj mare, in marginea caruia este situata statia terminus a liniei de autobuze 20. La 50 de m de statia terminus (langa restaurant Capra Neagra) se afla o intersectie: spre dreapta se ajunge la Vila Daria, trecand pe langa lac si restaurantul Sura Dacilor. Strada care duce la Vila Daria este paralela cu intrarea la restaurantul Sura Dacilor.

Rasnov – Poiana Brasov (11 km)

Traseul porneste din centrul orasului Rasnov si se indreapta spre est pe strada Cetatii. Urcand in lungul Vaii Cetatii, soseaua trece pe langa un popas, apoi pe langa restaurantul Cetate si un strand (1 km de centru). Dupa cei 11 km, se intersecteaza soseaua Brasov – Poiana Brasov. Spre stanga se coboara in Brasov, iar spre dreapta se ajunge la Vila Daria, urmand traseul nr. 1.