0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila CLUB ELODIE – Jupiter

Localitate: Jupiter, str Gala Galaction (Camping Zodiac Zona Est), nr 45, Mangalia
Judet: Constanta

Vila Club Elodie este o unitate de 3 stele situata in statiunea Jupiter,cu o dotare deosebita avand mobilier si aparatura moderna ce ofera servicii de cazare complete si de calitate pentru a beneficia de tot confortul , oferindu-va astfel o ambianta placuta si un sejur de neuitat !

Construită în anul 2004, pe o suprafață mare de teren, la 250 de metri de plajă, Vila Elodie are o grădină mare cu terasă, piscină în aer liber, acces Wi-Fi gratuit și un loc de joacă pentru copii. Aceasta este situată într-o zonă cu trafic restricționat.
Camerele au aer condiționat, zonă de relaxare cu TV prin cablu, frigider și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Toate oferă vedere la piscină.

În fiecare dimineață este servit micul dejun, iar oaspeții pot lua cina în restaurantul Vilei Elodie sau pot savura o băutură la bar. La 30 de metri de pensiune se găsește un magazin alimentar.

Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop, un lounge comun potrivit pentru relaxare, centru de fitness, facilități de tenis și tenis de masă. De asemenea, aceștia se pot bucura de o baie în piscină sau în Marea Neagră. Pensiunea oferă parcare gratuită.