0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Vila AȘA – Gura Humorului

Pe meleagurile Humorene au trait veacuri la rand, strabunii nostri, stropind glia locuita de ei cu sudoarea fruntii si cu sange vitejesc. Drumul de padure care urca pe Stanga raului Moldova va conduce catre Vila Asa pentru a descoperi lumea noastra si spelndoarea peisajelor.

Localitate: Gura Humorului, Str. Bogdaneasa, nr. 51
Judet: Suceava
Email:
Site: –
Telefon: 0745.984.031
Persoana contact: Receptie

 
 

Pe meleagurile Humorene au trait veacuri la rand, strabunii nostri, stropind glia locuita de ei cu sudoarea fruntii si cu sange vitejesc. Drumul de padure care urca pe Stanga raului Moldova va conduce catre Vila Asa pentru a descoperi lumea noastra si spelndoarea peisajelor. Oferim cazare oaspetilor nostri intr-un decor istoric plin de frumusete. Suntem la cativa pasi de principalele atractii turistice, restaurante si magazine. Intr-o locatie deosebita, Vila Asa reprezinta alegerea ideala pentru vacante. Atmosfera agreabila, relaxanta se regaseste in fiecare coltisor al pensiunii.

Vila dispune de 6 camere, care ofera confort sporit fiind dotate cu incalzire centrala, grup sanitar propriu, apa calda, tv, tv-cablu. Pentru clientii vilei punem la dispozitie un living spatios si o bucatarie moderna dotata cu aragaz, frigider si tot ce aveti nevoie pentru prepararea si servirea mesei in conditii excelente. In curte este un gratar in aer liber, ce poate fi folosit, iar preparatele pot fi savurate in foisorul alaturat.