0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Vila APROAPE DE MARE – Costinești

Localitate: Strada Talazului 2, Costinești
Judet: Constanta
Site: www.aproapedemare.ro
Telefon: 0722.654.761 sau 0741.245.043
Persoana contact: Receptie

Situata in zona de vile cea mai vizitata din Costinesti, in imediata vecinatate a Marii Negre, la doar 50 de metri de faleza, Vila „Aproape de Mare” va ofera cazare in camere duble, cu grup sanitar propriu, apa calda, televizor si frigider. De pe terasa din fata fiecarei camere de la etaj puteti admira marea.
Piscina complexului este printre cele mai mari din statiune (de 20 de metri lungime) iar turistii cazati la Vila „Aproape de Mare” au acces preferential. Piscina este astfel conceputa incat sa aiba atat zone insorite cat si zone situate la umbra.
Plaja aflata foarte aproape, desi este un pic mai ingusta, este mai linistita si mai curata. Masa poate fi servita la terasele si restaurantele care se gasesc pe o raza de 50-200 de metri. La gara ajungeti in mai putin de 5 minute, aceasta aflandu-se la 400 de metri distanta.
Zona turistica de promenada situata pe faleza este usor accesibila si luminata noaptea. Pe parcursul unei plimbari de 10 -15 minute pana in zona lacului/ obeliscului/ discotecilor puteti alege dintre cafenelele, terasele, restaurantele si magazinele aflate de o parte si de alta a strazii pietonale care va conduce de-a lungul coastei marii.