0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Salupa de agrement SPERANȚA

Ambarcatiunea "Speranta" este ideala pentru excursiile in familie sau grupuri mici.Efectuam excursii in orice colt din "Delta Dunarii" pe tarsee agreate ARBDD, sau excursii in functie de dorinta clientului.

Localitate: Delta Dunarii
Judet: Tulcea
Email: –
Site: www.fativacantacusperanta.ro
Telefon: –
Persoana contact: Buzatu Stefan

 
 

„Speranta” este o salupa de agrement dotata cu 8 locuri de dormit, baie cu dus, bucatarie dotata cu toata vesela necesara, inclusiv gratar, benefice in cazul in care doriti sa stationati pe malul dunarii la o ciorba de peste sau saramura, in functie de dorintele dumneavoastra. Deasemenea, „Speranta” are in dotare doua terase acoperite, in fata si in spatele vasului, terasa din spate avand si o masa de zece persoane.
Locurile de dormit sunt dotate cu radio (cd) iar lenjeria este inclusa.

La bordul vasului se afla un echipaj format din capitan si marinar-bucatar. Acesta din urma pregateste si seveste alimentele aduse de catre turisti. In cazul in care nu este comod sa va pregatiti toate cele necesare pentru sejur ( alimente si bauturi ) putem face noi cumparaturile pentru dumneavoastra. In aceste sens, dumneavoastra ne spuneti ce preferinte aveti, iar noi facem cumparaturile, urmand ca acestea sa fie achitate cand ajungeti la ambarcatiune. Ne vom incadra in bugetul impus de dumneavoastra si va vom prezenta obligatoriu bonul fiscal pentru a evita orice suspiciune.

Salupa „Speranta” are toate dotarile necesare pentru turism, incepand de la o barca cu vasle, pana la veste si colaci de salvare, astfel incat sa punem accent si pe siguranta nu doar pe confort si distractie.

Ambarcatiunea „Speranta” este ideala pentru excursiile in familie sau grupuri mici.
Efectuam excursii in orice colt din „Delta Dunarii” pe tarsee agreate ARBDD, sau excursii in functie de dorinta clientului.
Programul de functionare al navei nu este fix.
Se pot efectua excursii de la minim 5 ore pana la 6-7 zile sau, se poate face doar transport de persoane dintr-un loc in altul.
Nava poate transporta si marfa 5,6 t in orice zona a Deltei.

In cazul excursiilor de peste doua zile cazarea se poate face la bordul navei sau la pensiunile cu care colaboram, deasemenea dupa preferintele clientului.