0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea VLADIMIR – Ciocănești

Localitate: Com Ciocanesti. Strada Oita nr 223
Judet: Suceava
Telefon: 0742.078.632

Situata la 20 km de Vatra Dornei, Pensiunea Vladimir are la intrare o poarta specifica zonei (tip maramuresean) cu un gard a carui arhitectura deosebita isi face imediat simtita prezenta in peisajul zonei.
Pensiunea are 4 camere .
-1 camera cu 2 paturi simple
-1 camera cu 4 paturi simple
-2 camere cu 1 pat dublu
Camera de zi este spatioasa si este pentru servirea mesei sau petrecerea timpului liber.
Pensiunea este echipata cu o bucatarie profesionala unde putem pregati din meniul traditional romanesc sau anumite retete din bucataria europeana.
Pensiunea are certificat de clasificare la nivelul de 2 margarete. Deci are 2 bai cu apa calda permanenta iar incalzirea se face cu sobe din teracota.Mai exista o terasa acoperita care uneori se poate folosi si pe timp mai rece folosind incalzitoarele de terasa pe baza de butan
Zona este foarte linistita . Pe timp de vara organizam drumetii sau oferim biciclete de munte . Pe timp de iarna avem schiuri alpine cu clapari , schiuri de fond cu ghete specifice si saniute , De asemenea avem costumatie completa pentru schiori , de marimi foarte diferite ( De exemplu ghete cu numere intre 28 si 45) ,Aceste echipamente sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare cu produse profesionale.
Organizam si evenimente : Craciun , Anul Nou , Paste etc,
Organizam la cerere:
– inchiriere schiuri de fond, snow board si sanii
– inchiriere montanbike-uri pentru trasee marcate, drumetii in muntii din apropiere, excursii pe biciclete insotite de caruta cu cai, vizitare stane cu masa ciobaneasca.

Campingul este impreuna cu pensiunea VLADIMIR in Ciocanesti pe drumul ce leaga Borsa de Vatra Dornei ( la 20 km de Vatra Dornei ) la o distanta de 110 metri de drumul national. Capacitatea = 15 caravane , Apa calda permanenta cu 2 bai si toalete situate in casa .Apa rece potabila pentru alimentare caravane si gura de evacuare toalete chimice sunt semnalizate.
Sunt 2 puncte pentru conectarea la prize electrice .
Exista un foisor pentru 8 persoane si masute individuale cu scaune de plastic si umbrele .de asemenea este o terasa cu mese cu capacitatea de 20 locuri.
Exista gratare si disc pentru barbecue .. de asemenea este separat spatiu de parking pentu 5-7 masini mici.