0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea STEJARUL – Slănic Moldova

Localitate: Slanic Moldova, str. Poiana Soarelui, nr. 2
Judet: Bacau
Site: https://www.facebook.com/PensiuneaStejarul/

PENSUNEA “STEJARUL”
Confort si elegant in mijlocul naturii
“ Clipe de relaxare dupa care tanjim cu totii”
Pensiunea Stejarul este situate intr-o zona linistita si retrasa, la o jumatate de ora de mers pe jos de central statiunii, in zona camping, un loc feeric scaldat de razele soarelui, cu o clima placuta si aer curat datorata brazillor ce se afla in imediata apropiere a pensiunii. Pensiunea ofera indragostitilor de natura un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.Pensiunea dispune de 8 camere duble cu baie proprie. Din toate camerele se deschid peisaje minunate, aproape toate camerele dispun de balcon .Turistii au la dispozitie 2 bucatarii complet utilate, la parter si mansarda, asfel incat grupurile separate pot avea intimitate. La parter exista o treasa mare acoperita prevazuta cu gratar, cuptor si plita.
Livingul spatios confera turistilor petrecareti spatiu suficient pentru dans, mese festive, revelioane, carnaval etc.In living semineul cu lemne iti creeaza un tablou de poveste in care personajul principal este turisul.Se creeaza o atmosfera perfecta si “clipe de relaxare dupa care tanjim cu totii “.
Dupa o zi de schi, dupa o drumetie pe un traseu montan, sau pur si simplu, va puteti relaxa in sauna din interiorul pensiunii unde veti simti imediat cum caldura iti invadeaza corpul. Aşează-te confortabil, întinde-te şi lasă căldura să își facă drum uşor în membrele tale şi în celelalte părti ale corpului. Simte cum inima bate mai rar şi mintea începe să se relaxeze, cum uleiurile esentiale de aromaterapie iti purifica mintea si corpul.
Este linişte împrejur, cu excepţia respiraţiei lemnului fierbinte şi a clinchetului cuptorului şi al pietrelor vulcanice – un moment magic de pace şi stare de bine.

Ciubărul din lemn pentru baie amplasat în grădină, ofera delectare și tratament sau o baie romantic pentru turisti.
Ciubărul este dotat cu sobă cu ardere pe lemne, și poatet fi folosit în orice perioadă a anului (în perioada iernii oferă senzații de neuitat).
Pentru un plus de andrenalina si distractie pensiunea dispune de biciclete, o masina Off-Road si 2 ATV-uri cu care va puteti aventura pe munte singuri sau insotiti de proprietar
Daca doriti doar sa stati in camera puteti lenevi in pat , puteti deschide televizorul , puteti citi o carte din biblioteca pensiunii sau puteti sta pe balcon si sa priviti muntele ;” sunt clipe de relaxare dupa care tanjim cu totii”.