0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea STEAUA NORDULUI – Bușteni

Pensiunea Steaua Nordului a fost inaugurata la inceputul anului 2012. Este situata la poalele Muntilor Bucegi, in Busteni si beneficiaza de o panorama deosebita asupra Masivului Caraiman.

Localitate: Busteni, Str. Mihai Eminescu nr.18
Judet: Prahova
Email: –
Site: www.pensiuneasteauanordului.ro
Telefon: –
Persoana contact: Receptie

 
 

Pensiunea Steaua Nordului este situata la 600 m de centrul localitatii Busteni, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino si a Masivului Caraiman.

Recent intrata in circuitul turistic, Pensiunea Steaua Nordului pune la dispozitia turistilor o capacitate de cazare de 28 locuri in 8 camere duble twin, 3 camere matrimoniale, 2 camere single si un apartament. Fiecare spatiu de cazare dispune de balcon, baie proprie, sistem de climatizare, televizor LCD si internet.

La nivelul superior al pensiunii se afla o sala de conferinta, iar la demisol, se gasesc sauna, sala de fitness, sala de biliard si jacuzzi.

La parter, se afla restaurantul pensiunii, format din salon si terasa, cu o capacitate de 70 locuri.

Pensiunea dispune de parcare proprie si o mica gradina pentru relaxare.

Pensiunea Steaua Nordului reprezinta si un punct de plecare catre principalele atractii turistice din zona: Masivul Caraiman, Babele, Sfinxul, Bisterica Domneasca, Poiana Crucii, Partia de schi Kalinderu, Parcul National Bucegi.