0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea SNAGOV LAC – Snagov

Localitate: Comuna Snagov, Sat Ciofliceni, Strada Stefan Cel Mare 74
Judet: Ilfov
Site: http://www.pensiuneasnagovlac.ro/
Telefon: 0721 951 539

Situata pe malul Lacului Snagov, intre Bucuresti si Ploiesti pe DN 1,cu acces rapid la Aeroportul Otopeni dar si dinspre Valea Prahovei, va ofera spatiul ideal pentru intilniri de afaceri, relaxare sau evenimente, care să vă ofere tot confortul dorit atunci când sunteți departe de casă.

Pensiunea Snagov Lac va ofera 20 locuri dispuse  în 10 camere, dintre care 7 camere duble cu paturi matrimoniale, 3 camere cu paturi twin.

Pensiunea va ofera cazare pe tot parcursul anului pentru concedii, vacante, intilniri de afacerii, traininguri dar si nelipsitele petreceri.

Pensiunea va pune la dispozitie camere foarte spațioase, amenajate și dotate cu mobilier uniform ca stil modern si de calitate superioara, fiecare cameră are  baie proprie cu cabină de duș sau cadă de baie,  televizor  cablu TV, semnal GSM, internet wireless. O parte dintre camere sunt dotate cu aer condiționat si dispun de terase sau balcoane cu vedere spre Lacul Snagov. Incalzire si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

Pensiunea mai dispune de piscina exterioara  , ponton debarcader se poate pescui (stiuca, salau, somn,platica),  pe lac se pot practica diferite sporturi , in zona sunt cluburi nautice, loc de joaca pentru copii, livada cu pomi fructiferi, pasari de curte aceste fiind o atractie pentru cei mici.