0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ROYAL – Câmpulung Moldovenesc

Localitate: Câmpulung Moldovenesc, Calea Bucovinei nr.311
Judet: Suceava
Site: https://pensiunearoyal.ro/
Telefon: 0756 816 529

Ati nimerit exact unde trebuia daca doriti momente de liniste alaturi de cei dragi.

Prin serviciile noastre incercam sa va oferim calitatea si linistea dorita departe de viata cotidiana. Acest loc este ideal pentru a petrece weekend-uri si sejururi alaturi de familie si cei dragi. Cei ce ne-au calcat pragul prima oara au facut-o si a doua oara. Atuul pensiunii noastre este ca pastram avantajul proximitatii unui oras important, avand in acelasi timp toate beneficiile unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul rand, ospitalitatea traditionala Bucovinei.

Pensiunea Royal este locatia perfecta de unde puteti descoperi faimoasele Manastiri Pictate, cum ar fi Moldovita, Sucevita, Putna, Humor, Voronet, Dragomirna, Arbore, si multe altele, Muzeul de arta lemnului, Colectia Tugui, Codrul secular de la Slatioara, Monumentul statuar Dragos Voda si Zimbrul, Prisaca Dornei. Sa nu uitam si de vestitele plimbari cu carul tras de boi.

Va sunt puse la dispozitie 10 camere duble dotate fiecare cu baie proprie, tv cu cablu, internet, telefon.
Eleganta, curatenia impecabila, linistea, o atmosfera familiala – iata cateva norme de ospitalitate care, pentru noi gazdele, sunt lege.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. La noi puteti servi pastrav proaspat, crescut in pastravaria proprie.

Pensiunea Royal va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in cadrul intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli.