0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ROUA DE MUNTE – Șanț

Amplasata pe Valea Mariilor, la 10 km de comuna sant din judetul Bistrita-Nasaud, in mijlocul padurii de conifere si foioase, departe de cotidian si de zgomotul soselei,

Localitate: Sant, Sat Valea Mare, Nr 720
Judet: Bistrita Nasaud
Email: –
Site: www.pensiunearouademunte.ro
Telefon: –
Persoana contact:Georgeta Victoria Cailean

 
 

Amplasata pe Valea Mariilor, la 10 km de comuna sant din judetul Bistrita-Nasaud, in mijlocul padurii de conifere si foioase, departe de cotidian si de zgomotul soselei, Pensiunea Roua de Munte este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta din Muntii Rodnei.

Cu o capacitate de cazare de 25 locuri in 8 camere, oferim servicii de 3* si garantia unui sejur de neuitat. Toate camerele sunt dotate cu baie in camera, cu incalzire centrala si apa calda. Restaurantul pensiunii are doua saloane cu o capacitate totala de 100 locuri si are o bucatarie utilata conform standardelor europene. Aici se pot servi preparate culinare din bucataria traditionala si se pot organiza programe traditionale speciale pentru grupuri.Mai dispunem de o terasa unde se poate servi micul dejun in aer liber si de o sala de conferinta cu o capacitate de 50 locuri. De asemenea dispunem de parcare proprie, iar in curte avem un foisor cu bucatarie complet utilata cu o capacitate de 20 persoane.Mai dispunem de o terasa unde se poate servi micul dejun in aer liber si de o sala de conferinta cu o capacitate de 50 locuri. De asemenea dispunem de parcare proprie.
Pensiunea se poate inchiria la capacitate maxima sau pe camere.