0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ROCK & RED – Râșnov

Pensiunea Rock & Red, clasificata cu 3 stele, este situata in partea veche a orasului Rasnov, la 200m de cea mai veche biserica ortodoxa din SE Ardealului, la 1000 m de Cetatea Rasnov.

Localitate: Rasnov, Str. I. L. Caragiale, nr. 165
Judet: Brasov
Email: –
Site: www.rockred.ro
Telefon: –
Persoana contact:Receptie

 
 
Pensiunea Rock & Red, clasificata cu 3 stele, este situata in partea veche a orasului Rasnov, la 200m de cea mai veche biserica ortodoxa din SE Ardealului, la 1000 m de Cetatea Rasnov, la 8 km de partiile din Poiana Brasov, la 9 km de statiunea de schi Paraul Rece, la 12 km de Castelul Bran, la 13 km de Rezervatia Piatra Craiului-Zarnesti si la 15 km de orasul Brasov. De la pensiune se poate ajunge in 10 minute intre vai si paduri racoroase, pline de verdeata si aer curat, ce imbie la drumetii.
Cladirea pensiunii, datand din 1860 cu o arhitectura specifica zonei, asemeni unei cetati fortificate, a fost restaurata si modernizata in 2007, cand si-a deschis portile pentru turistii indragostiti de munte.
Pensiunea va pune la dispozitie:
Crama-pug de 30 de locuri ce este finisata cu piatra de rau si mobilata cu mese, banci si bar din lemn masiv. Aceasta crama este izolata fonic. Ea se poate inchiria separat pentru distractii nocturne de grup si o oferim Gratis pentru rezervarea integrala a pensiunii.
Terasa acoperita, in curte, de 20 de locuri, dotata cu banci si mese din lemn natur, gratar si rotisor pe lemne.
Camera de joaca pentru copii de 50mp, plina cu jucarii:
– Gratis: patut si scaunel cu masa pentru copii sub 3 ani;
– O sala de Fitness cu aparate profesionale;
– Carti, dvd-uri, harti, fier de calcat, sah, remy;
– 8 Paturi suplimentare cu 20 RON/ pat/noapte;
– SALA DE MESE – nu mai este disponibila turistilor (pensiunea NU dispune de restaurant deschis publicului);