0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea Pasha – Sulina

Pensiunea Pasha Sulina păstrează vie istoria orașului, prin arhitectura unică, mobilier și design.Casa cu specific turcesc, construită în secolul al XIX-lea, restaurată și extinsă, oferă facilitățile unei construcții moderne.

General Details

Localitate: Sulina, Strada a 3 a, nr.168
Judet: Tulcea
Email: –
Site: www.pashasulina.ro
Telefon: 0746164326
Persoana contact: Receptie

Pensiunea Pasha Sulina păstrează vie istoria orașului, prin arhitectura unică, mobilier și design.Casa cu specific turcesc, construită în secolul al XIX-lea, restaurată și extinsă, oferă facilitățile unei construcții moderne, însă păstrează farmecul unei clădiri arhaice, distincte datorită interferențelor culturale occidentale, cu stilul arhitectural contemporan.

Fiecare dintre cele cinci camere ale Pensiunii Pasha Sulina, sunt denumite după personalități marcante care au avut o contribuție însemnată în istoria Sulinei: Gordon Pasha – General al Armatei Britanice în slujba reginei Victoria, Sir John Stokes – primul comisar șef al Comisiunii Dunării, Hobart Pasha – amiral al Armatei Otomane, regina Wihelmina – donatoarea fondurilor pentru Uzina de Apă a Sulinei, Sir Charles Hartley – inginer șef al lucrărilor canalului Sulina, fiind împărțite astfel:

3 camere în extinderea nouă
2 camere în casa veche, în care s-a păstrat amenajarea, arhitectura și mobilierul din secolul al XIX-lea, făcându-se modificari doar la niveul utilitatilor moderne.

Facilitati

Camere si tarife

Miniapartamentul Sir Charles Hartley – Inginer șef al lucrărilor Canalului Sulina
Miniapartamentul Sir Charles Hartley este situat în corpul vechi, la etaj, și are acces atât din casă, cât și de pe terasa etajului. Are două camere amenajate pentru cazarea a trei persoane.

Camera Regina Wihelmina
Camera Regina Wihelmina erste situată în corpul vechi, la etaj, și are acces atât din casă, cât și de pe terasa etajului. Regina Wihelmina Helena Pauline Maria a fost regina Olandei pe o perioadă de 58 de ani. Conform tradiției locale, ea este regina care a dăruit Sulinei Uzina de Apă.

Camera Hobart Pasha
Camera Hobart Pasha este situată în corpul nou, la etaj, și are acces separat din terasa etajului.

Camera Sir John Stokes

Camera Gordon Pasha
General al armatei în slujba reginei Victoria, Camera Gordon Pasha este situată la parter, în aripa nouă a clădirii și are acces separat din terasa de la parter.

Video

Oferte