0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea OVIDIU – Crișan

Localitate: Crisan,bratul Sulina, Str. Principala nr 34
Judet: Tulcea
Site: www.pensiuneaovidiu.ro
Telefon: 0744.601.262
Persoana contact: Ovidiu Dandoczi

Pensiunea Ovidiu este situată în Rezervatia Deltei Dunarii,mai exact in satul Crisan,bratul Sulina.Cu o experientă de peste 12 ani,am fost gazda multor oaspeti din toate colturile tarii cat si ale lumii de-a lungul anilor,ramanand cu satisfactia ca le-am putut oferi un sejur minunat in miraculoasa Delta.
Situată în Inima Deltei, înconjurată de apele Dunării și sustinută de pontoane puternice,Pensiunea Ovidiu este usor de recunoscut ca una dintre cele mai pitorești pensiuni ale locului, primitoare, spatioasă și bine amplasată pentru navigarea pe canalele Dunării si pescuit.
Pensiunea Ovidiu se remarcă printr-o capacitate de 55 locuri, dispunând de camere single,duble,triple si family. Oferim pachete de servicii, incluzand demipensiune sau pensiune completa pe tot parcursul vacantei dumneavoastra.Pensiunea dispune de 20 de camere,fiecare dotata cu baie proprie,piscina exterioara pentru adulti si copii,restaurant,terasa la malul Dunării,sală de coferinte si teren de joaca pentru copii in aer liber.